2013.03.26.
09:29

Írta: LordAzazel

Anti Paracute

para.jpgEbben a lövöldözős játékban olyan dolgot kell csinálnod, amit elvileg a nemzetközi háborús törvények tiltanak. A levegőből érkező ejtőernyősöket kell lelőnöd még mielőtt földet érnének. Egyre többen érkeznek a megszállók szóval  gyorsaságra és pontosságra nagy szükséged lesz!

Szólj hozzá!

2013.03.26.
09:25

Írta: LordAzazel

Decay of Men

decay.jpgA nagy világégés után, teljesen felborult a rend. Bandák, klánok alakultak és uralmuk alá hajtottak egyes területeket. Mindenki úgy próbál boldogulni és életbe maradni ahogyan tud. Ebben a játékban Te is egy vagy a túlélők között. Próbálod megvetni a lábad, ott ahol az otthonod sejted és harcolsz a környéket terrorizáló bandák ellen. Ebben a fegyvered az ami segítséget nyújt csak!

Szólj hozzá!

Címkék: lövöldözős véres gyilkolós ingyen játékok ingyenes játékok lövöldözős játékok játékok online lövöldözős játék

2013.03.17.
13:51

Írta: LordAzazel

Medeival shooter lövöldözős játék

Ez a lövöldözős játék a lovagok korába visz el Téged! Egy vár belsejében vagy, kezedben egy számszeríj. A legváratlanabb helyeken tűnnek fel, hasonló számszeríjjal felfegyverzett lovagok, hogy lelőjenek. Szóval gyorsnak kell lenned, és neked kell előbb lelőnöd őket, különben hamar véget ér a küldetésed. Nagyon jó grafikájú lövöldözős játék ez, mindenkinek ajánlott kipróbálni!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok lövöldözős online játékok ingyen játékok ingyenes játékok lövöldözős játékok játékok online lövöldözős játék középkori játék középkori játékok

2013.03.10.
07:00

Írta: LordAzazel

Lövöldözős játékok az interneten

lövöldözős játékokSokan nem is gondolnák, de nem feltétlenül kell pc-s játékokban gondolkozni ha lövöldözős játékokra vágyik az ember. Ha csak pár perced van játszani, de szeretnéd azt játékkal tölteni, nem pedig programok letöltögetésével és telepítgetésével akkor, az online lövöldözős játékok a legjobb választás Neked!

Persze ezek a játékok nem nyújtanak akkora élvezetet és játék élményt mint a nagy testvéreik. Senki várjon tőlük olyan grafikák, mint mondjuk a Crysistől. De ettől függetlenül, tény, hogy nagyon jól lehet ezekkel a lövöldözős játékokkal is szórakozni.

Szólj hozzá!

2013.03.09.
08:04

Írta: LordAzazel

Visszatér a Descent!

Noha az egykor úttörő barlangos-űrhajós-lövöldözős játék nem kap hivatalos folytatást, egy lelkes moddernek hála nemsokára Unreal Engine 3 alatt is élvezhetjük a kalandokat. A munka teljes remake-et jelent, azaz valami olyasmi lesz, mint a Black Mesa: Source.

Szólj hozzá!