2013.03.09.
08:04

Írta: LordAzazel

Visszatér a Descent!

Noha az egykor úttörő barlangos-űrhajós-lövöldözős játék nem kap hivatalos folytatást, egy lelkes moddernek hála nemsokára Unreal Engine 3 alatt is élvezhetjük a kalandokat. A munka teljes remake-et jelent, azaz valami olyasmi lesz, mint a Black Mesa: Source.

descent.jpg

A Descent sorozatra minden bizonnyal emlékeznek még az idősebb olvasók, hisz egy minden téren forradalmi szériáról van szó, mely nemcsak a 3D-s motorok korai idején számított úttörőnek, de később is képes volt furmányosabbnál furmányosabb labirintusokkal elkápráztatni a közönséget. A széria 2000-ben halt ki a Descent 3-mal (mely a PC Guru teljes játéka volt cirka tíz évvel ezelőtt), és azóta sajnos nem is hallatott magártól. Legalábbis eddig nem.

Most viszont egy lelkes modder és segítői úgy döntöttek, hogy az Unreal Engine 3 segítségével újra életre hívják az első részt, annak minden pályájával, erősségével és gyengeségével. A Descent to UDK persze, akárcsak a nemrég kiadott Black Mesa, több újdonságot is adagol az eredeti miliőhöz, így számíthatunk új fegyverekre, és a horrorelemeket is kihangsúlyozzák.

A játék elég korai stádiumban leledzik, de aki akar, besegíthet, ha jelentkezik a madmax1998@gmail.com email címen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovoldozosjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr15124143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása