2013.03.10.
07:00

Írta: LordAzazel

Lövöldözős játékok az interneten

lövöldözős játékokSokan nem is gondolnák, de nem feltétlenül kell pc-s játékokban gondolkozni ha lövöldözős játékokra vágyik az ember. Ha csak pár perced van játszani, de szeretnéd azt játékkal tölteni, nem pedig programok letöltögetésével és telepítgetésével akkor, az online lövöldözős játékok a legjobb választás Neked!

Persze ezek a játékok nem nyújtanak akkora élvezetet és játék élményt mint a nagy testvéreik. Senki várjon tőlük olyan grafikák, mint mondjuk a Crysistől. De ettől függetlenül, tény, hogy nagyon jól lehet ezekkel a lövöldözős játékokkal is szórakozni.

Az online lövöldözős játékok az akció játékok kategóriába sorolhatóak. És van egy csomó alkategóriájuk. Például a háborús játékok között is találhatunk szép számmal lövöldözős játékokat. Viszont nem minden lövöldözős játék erőszakos. Vannak kifejezetten erőszakmentes darabok.

Ilyenek az íjászos, agyaggalamb lövészetes vagy az egyszerű bubble shooter játékok is. Ezeket kis gyerekeknek is bátran ajánlhatjuk, nem kell attól félni, hogy erőszakosságra neveli őket.

Jellemzően ezek a lövöldözős játékok, flash alapúak, azaz flash player szükséges a használatukhoz. Ez manapság már minden, modern böngészőben megtalálható, így ezzel gond nem lehet. Ezen kívül csak internet kapcsolatra van szükségünk. Jó hír továbbá, hogy ezek a játékok nem igényelnek, drága számítógépeket, hardvereket. Egy több éves, technikailag réginek számító gép is bőven megfelel nekik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovoldozosjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr655124146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása